Ontdek meer over werken bij Aluchemie

Aluchemie is een echt industrieel bedrijf en we hebben vaak vacatures voor mensen die willen werken in de techniek. Wij hebben ongeveer 220 werknemers en er werken daarnaast rond 60 mensen van vaste aannemers op onze locatie.

Ons proces begint met het lossen van schepen aan onze eigen kade, gevolgd door het mengen van de grondstoffen en het trillen van de anodes in de Massa/Vormerij. Vervolgens worden de gevormde anodes gebakken, waarna tenslotte de kwaliteitscontrole en het verpakken in de eindverwerking plaatsvinden.

Dus er is voor iedereen een uitdaging en een interessante job!

N

220 werknemers

220

Onze mensen vinden het werken bij Aluchemie prettig wat blijkt uit het feit dat onze medewerkers gemiddeld 19 jaar bij ons zijn.
We proberen iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid geven hun loopbaan te ontwikkelen.

Werken bij een industrieel bedrijf

Loopbaan bij aluchemie

We proberen iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid geven hun loopbaan te ontwikkelen.

Openstaande vacatures

Kijk hier welke technische vacatures en overige vacatures we momenteel hebben.

Interviews met werknemers

Enkele van de mensen in ons team vertellen je graag meer over het werken bij ons bedrijf.

Mensen staan centraal

Mensen staan centraal binnen Aluchemie en we organiseren regelmatig “kantinesessies” met een hapje en een drankje. Tijdens deze sessies vertelt de directie meer over de stand van zaken en de plannen voor de toekomst. Dit is voor iedereen ook een goede gelegenheid om vragen te stellen over het reilen en zeilen binnen ons bedrijf. Verder publiceren we de Minipers, een interne wekelijkse nieuwsbrief.

Al onze producten zijn geheel klantspecifiek.

Uiteraard worden onze operationele mensen ondersteund door diverse staf afdelingen zoals inkoop, HR, HSEQ, Planning, IT, Finance, Lab, (Process) Engineering en Maintenance. Onze producten worden verder ontwikkeld door onze technische mensen, samen met de professionals van onze eigenaren. Dus kijk eens naar onze vacatures als je wilt werken in een traditioneel technisch bedrijf, in de goede zin van het woord.

We hebben een actieve personeelsvereniging. Meer informatie vind je op hun website.
Deze vind je hier.
Wil je weten hoe het is om bij Aluchemie te werken?