Afdelingsinformatie:
Onze afdeling bestaat uit één HR Manager, twee HR Adviseurs en één Administratief Medewerker. Binnen onze HR afdeling pakken wij alles op m.b.t. in-, door- en uitstroom van medewerkers. Het complete HR pakket op zowel strategisch niveau als op operationeel niveau.

Geen dag is bij ons hetzelfde wat het werken op onze afdeling en het werken binnen Aluchemie zo leuk en uitdagend maakt!

Informatie over de stage:
Met de verhoging van de AOW-leeftijd is bijna iedere medewerker verplicht om langer door te werken, dit brengt voor Aluchemie ook de nodige uitdagingen met zich mee. Langer door werken heeft gevolgen voor de medewerker zowel fysiek als mentaal. Aluchemie wil er voor blijven zorgen dat iedere medewerker op een gezonde manier kan genieten van zijn of haar pensioen.

Om bovenstaande te kunnen blijven waarborgen dient Aluchemie zich te blijven vernieuwen. Middels een onderzoek kunnen er onderwerpen geïnitieerd worden wat een bijdrage kan leveren aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen Aluchemie. Tijdens jouw stage zal jij nauw samenwerken met o.a. de Ondernemingsraad en de diverse afdelingen. De uitkomst van jouw onderzoek (advies) zal ook echt een bijdrage zijn in het verder ontwikkelen van duurzame inzetbaarheid binnen Aluchemie.

Daarnaast verwachten wij dat jij, naast jouw onderzoek, Aluchemie ondersteunt bij diverse HR taken.

Voorwaarden: 
Om succesvolle stage te volbrengen verwacht Aluchemie het volgende:

  • Jij volgt momenteel een HBO opleiding Human Resource Management en jij zit in het laatste jaar van jouw opleiding;
  • Jij hebt een ‘can do’ mentaliteit en schroom niet om de handen uit de mouwen te steken;
  • Jij weet snel jouw weg te vinden binnen een nieuwe omgeving;
  • Jij bent zelfstandig maar indien jij hulp nodig hebt durf jij deze ook te vragen;
  • Jij bent communicatief vaardig en kunt op diverse lagen binnen een organisatie communiceren;
  • Jij vindt het leuk om binnen een productieorganisatie te werken.

Aanbod:
Wij bieden een uitdagende stage waar jij de vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot een HR professional. Daarnaast bieden wij jou een stage- en reiskostenvergoeding aan.

Solliciteren:
Wil jij reageren? Stuur dan een korte motivatiebrief met cv naar HR@aluchemie.com. De brief kun jij richten aan Joyce Wigmans, HR Adviseur.

Reageer uiterlijk vóór 31 juli 2020.

Direct solliciteren:

* = Verplicht veld

Meer vacatures

HR Stagiair (afstudeeronderzoek)

Afdelingsinformatie:Onze afdeling bestaat uit één HR Manager, twee HR Adviseurs en één Administratief Medewerker. Binnen onze HR afdeling pakken wij alles op m.b.t. in-, door- en uitstroom van medewerkers. Het complete HR pakket op zowel strategisch niveau als op...

Vacature Facilitair coördinator 32-40 uur

​Organisatie omschrijving: Aluchemie (www.aluchemie.com) is een producent van anoden, een halffabricaat voor de productie van aluminium. We zijn gevestigd in Botlek-Rotterdam en hebben 225 eigen medewerkers in dienst. Ons bedrijf is onderdeel van een joint venture van...